Reţetă culinară: Profiterol

     Salutare!
Sunteţi gata pentru noi reţete culinare ilustrate cu poză, pregătite de Tania în bucătăria ei?
Iată ce reţetă culinară minunată am să va prezint astăzi: Profiterol !
Mai jos aveți o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, continuați să citiți  mai departe !!!
POFTĂ BUNĂ !!!
     



  • Câteva cuvinte despre rețetă:


          Profiterol (FR), Cremă de Puf (cream puff - US) sau choux à la crème (FR) este un produs de patiserie franțuzească în formă de minge cu o umplutură dulce și umedă de frișcă, cremă de ouă, cremă de patiserie sau (în special în SUA) înghețată. Aceste bufe pot fi decorate sau lăsate simple pot avea garnitură de ciocolată, caramel, sau un praf de zahăr pudră. Profiterolul este de asemenea savuros umplut cu carne tocată, brânză, și așa mai departe. Cele mai frecvente prezentări sunt cu cremă de patiserie, frișcă sau înghețată, acoperite cu zahăr pudră sau ganache de ciocolată și frișcă, cu glazură de caramel sau cu fructe. De multe ori sunt servite la nunți în Franța și Italia sau în timpul vacanței de Crăciun, în Franța, și în timpul sărbătorilor importante din Gibraltar. Profiterolul este de asemenea folosit ca și peretele exterior al tortului Sf. Honore.

  • Ingrediente:

    • [...];



  • Poze:






POFTĂ BUNĂ!!!

Dacă vă place ceea ce vedeți aveți butonul LIKE, așa că folosiți-l!

Pentru detalii click mai jos!



  • Mod de preparare:


... // în curând //
Se servește ca desert.
POFTĂ BUNĂ !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rețetă Culinară: "Ciorbă bihoreană"

Rețetă Culinară: "Tort zi de naștere"

BuzzStore - Persil Discs 4in1