Rețetă culinară: Ostropel de piept de pui
Salutare!
Sunteţi gata pentru noi reţete culinare ilustrate cu poză, pregătite de Tania în bucătăria ei?Iată ce reţetă culinară minunată am să va prezint astăzi: Ostropel de piept de pui !
Mai jos aveți o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, aveți butonul „Aflați mai multe” pe care vă invit să-l folosiți pentru a vă satisface curiozitatea !!!
POFTĂ BUNĂ !!!
- Câteva cuvinte despre rețetă:
Ostropel de piept de pui – este o mâncare românească autentică ce nu are un corespondent prea apropiat în străinătate (asemănător poate fi puiul cacciatore al italienilor) şi asupra originii căreia nu există divergenţe.
Având un gust deosebit şi fiind uşor de preparat ostropelul are mare trecere la gurmanzi şi nu întâlneşti pe nimeni să refuze o porţie.
Nimic nu se compară cu o mâncare gătită. Mai ales dacă este vorba de un „el clasico” românesc cum ar fi ostropelul de piept de pui. Mai pui la socoteala și iuțeala cu care este gata o să ai cu siguranță o combinație câștigătoare la masa de prânz.
- Ingrediente:
- piept de pui;
- sare;
- apă;
POFTĂ BUNĂ!!!!
Pentru detalii click mai jos!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru ... atentia acordata!:) si ... POFTA BUNA !